Beëindig de betaalpauze voor een Financial Lease contract

Heeft u een Financial Lease contract bij Alpha Credit Nederland en wilt u in de toekomst geen gebruik meer maken van de betaalpauze? Vul dan onderstaand formulier in om de betaalpauze te beëindigen. Heeft u meerdere contracten? Vul dan voor elk contract een afzonderlijk formulier in.

Maakt u gebruik van een automatische incasso voor de betaling van uw leasetermijnen? Vul het formulier dan uiterlijk vijf dagen vóór de incassodatum in. Dan incasseren wij uw leasetermijn weer vanaf die incassodatum. Voorbeeld: wilt u dat de maandelijkse leasetermijn vanaf 31 mei weer wordt geïncasseerd, geef dit dan uiterlijk op 26 mei aan ons door.

Maakt u normaalgesproken zelf uw leasetermijn over via een overboeking en bent u hier vanwege de betaalpauze tijdelijk mee gestopt? Vul dan het formulier in om de betaalpauze te beëindigen en vergeet niet uw maandelijkse overboekingen weer te hervatten. Voorbeeld: maakt u uw leasetermijn vanaf 31 mei weer aan ons over, vul het formulier dan uiterlijk op 26 mei in.

Let op: de betaalpauze heeft mogelijk fiscale gevolgen voor u. Neem contact op met uw tussenpersoon of een fiscaal adviseur om deze gevolgen in kaart te brengen.

Het contractnummer staat op uw welkomstbrief en op uw overeenkomst.
Het contractnummer staat ook op uw rekeningafschrift vermeld bij de maandelijkse incasso.
Het is het nummer achter INCASSO CONTRACTNR